Kā Tev var palīdzēt Ārstnieciskā masāža? | Nava Yoga

Kā Tev var palīdzēt Ārstnieciskā masāža?

12.07.2017

Viena no populārākajām masāžām, ko var veikt jebkurai ķermeņa daļai - Ārstnieciskā masāža. Kā tā var palīdzēt tieši Tev? Atbildes meklē turpinājumā.

Ārstnieciskajā masāžā veic daļēju ķermeņa masāžu, izmantojot klasiskās masāžas paņēmienus un citas terapeitiskas metodes, kas atkarīgas no klienta vēlmēm un problēmām. Šī masāža ne tikai risina konkrētās zonas problēmas, piemēram, atbrīvo no saspringuma plecu apvidū, bet arī ļauj atbrīvoties no sasprindzinājuma, piemēram, ja bijusi pārslodze. Ārstnieciskā masāža aizņem tikai 30 minūtes Tava laika un to ir ieteicams veikt kursa veidā. 30 minūtes un pašsajūta jau uzlabojas!

Ārstnieciskā masāžu veic sertificēta masiere Inga Ābele, kas pirms tās apjautājas par kopējo veselības stāvokli. Šoreiz mani uztrauc īpaši "smagie" pleci un kakla zona pēc ilgstošāka darba pie datora. Gatavojoties masāžai, domāju par to kāda būs mana pašsajūta pēc masāžas, kas ilgst 30 minūtes, vai jutīšos labāk, vieglāk?

Salīdzinot ar citām masāžām, šī ir kā labāko elementu apvienojums intensīvākā veidā. Masiere īpaši pieķeras maniem pleciem un kakla zonai, kamēr jau jūtu kā asisnrite riņķo un ķermenī ieplūst mērena viegluma sajūta. Neliegšos - ir arī sāpīgie punkti, kas pārbauda manu pacietību, bet pēc to izmasēšanas jau jūtams pamatīgāks vieglums visā muguras zonā. Šķiet, ka iesnaudos... vai arī vienkārši baudu kā aizplūst 21. gadsimta bieds - saspringums.

Manā ikdienas skrējienā Ārstnieciskā masāža ir bijis mirklis sev (varbūt ne tik ilgs kā gribētos), bet tomēr laiks manai pašsajūtai, veselībai un svaigai elpai.

Kā mums palīdz Ārstnieciskā masāža?

1. Sekmē sāpju noņemšanā un mugurkaula funkciju atjaunošanā,

2. Nostiprina saites,

3. Paaugstina pretestību dažādām infekcijām un fiziskām saslimšanām,

4. Uzlabo asinsriti un limfas atteci,

5. Efektīvi ietekmē spēku atjaunošanu un darba spēju uzlabošanu,

6. Palīdz dažādu traumu un slimību seku pārvarēšanā,

7. Izvada toksīnus,

8. Atbrīvo no bezmiega, muguras un galvas sāpēm,

9. Kalpo kā līdzeklis mugurkaula veselības uzturēšanai,

10. Uzlabo vispārējo pašsajūtu.

Masāža īpaši ieteicama cilvēkiem pēc traumām un rehabilitācijas periodā, kā arī pēc nogurdinoša, vienveidīga darba un intensīvām sporta nodarbībām.

Atceries, ka masāžu nedrīkst apmeklēt, ja ir onkoloģiskas saslimšanas, paaugstināta ķermeņa temperatūra, paaugstināts asinsspiediens, jebkura veida akūta saslimšana, jebkura veida asiņošana, ādas slimības un tuberkuloze.

Draudzīgs piedāvājums Labo Sajūtu Laboratorijā 2017. gada vasarā (jūnijā, jūlijā un augustā) - Ārstnieciskā masāža jebkurai ķermeņa daļai (30 min) tikai 14 EUR (pie mums vari izmantot savu apdrošināšanas polisi)!

Lai veselīgi un gaiši!
Beatrise ❤

This website is using cookies. By continuing to use our site, you agree to our cookie policy.
Agree